Arkitektarbejde

Ofte melder spørgsmålet sig, om Fornyet Energi har et "øko-typehus", hertil må vi svare nej !

Vore kunder viser sig hurtigt at have så specielle ønsker og krav til boligen, at det er håbløst at putte deres specifikke krav ned i en på forhånd, gennemarbejdet type, der er altid et eller andet, som går på tværs af standardkonceptet.

Vi har derimod nogle retningsgivende huse og planer, som muligvis kan give appetit eller inspirere til et givet projekt.

Vi ved hvor uhyre komplext, det er at lave et huskoncept - fra placering i.f.t. verdenshjørner og grundforhold, rummenes indbyrdes placering i.f.t. zoning af huset, valg af konstruktion i.f.t. materialevalg, isolans, diffusion, vindtæthed…., installationerne indbyrdes placering, fremtidige plan- og funktionsændringer (flexibilitet), valg af varmekilder o.s.v. o.s.v. Alt i forhold til kundens ofte fremmedartede indgangsvinkel til emnet.

Priserne for et nøglefærdigt hus, uden for mange sublime tiltag - uden dyrt fancy køkken eller baderumsindretning oplever vi svinger fra 11 - 20.000 kr. /m2. I vort byggeri er der tale om faste tilbud & kontrakt, men ikke dagbøder !

Vi har med held gennemført "medbyg", hvor bygherrens egen indsats har kunnet holde prisen nede.
Men hånden på hjertet - et dansk gedigent hus udført af legal dansk arbejdskraft på 120 m2 kommer næppe meget under 1.6 mill. kroner.

En farbar alternativ vej - kan være "et godt projekt" som selvbyg eller medbyg:

  • Indkøb af naturmaterialer (halm, ler, sand, tømmer fra skoven)
  • Masser af hårdt arbejde (indtægtstab / udgiftsbesparelser)
  • Lang byggeperiode (2 år)
  • Supplerende hjælp fra diverse specialister
  • For nogle er dette selvmord - for andre kan dette ændre deres liv i bekræftende retning

Fornyet Energis styrke er, at vi bevæger os på begge sider af disse "grænser".

Vi finder det befordrende, at arbejde frem til:

  • Et nøglefærdigt gedigent dansk håndværkshus
  • Et "natural house", hvor hver detalje udfordrer den gængse tankemåde - men ! hvor vi styrer hvor langt ud, vi bør bevæge os !! - "en bygherre som to år efter sidder i en "rådden" ruinhob - kan ikke tilfredsstille nogle parter."

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er nysgerrige og pirrede af det "frække" økokoncept, hvor igennem vi kan hente næring til fornyet indsigt og kompetence.

Se vor prispolitik

Fornyet Energi ApS, Øbrovej 9, 4295 Stenlille, Danmark
Telefon: 57 80 45 22, E-mail: fornyetenergi@fornyetenergi.dk, Cvr.nr.: 26108225
Copyright Fornyet Energi, Alle Rettigheder Forbeholdes
Design og CMS af Valeo.dk