EcoDry - porcelænstoiletstol med urinseparation

EcoDry er beregnet som toiletstol til komposttoilet med urinseparering. Toilettet kan indgå i forskellige komposttoiletløsninger, som afhænger af pladsforhold i og under toiletrummet.

Toiletstolen er i hvidt sanitetsporcelæn. Toilettet leveres komplet med hvidt sæde, skyllemekanisme, vandtilslutning via 30 cm flexislange med ½" gevind, og 60 cm urinslange. Overgangsmuffe 50mm til urinafløbet. Tætningskrave til montering i overgangen mellem porcelæn og nedfaldsrør. Leveres med monteringsanvisning, brugsanvisning og afstandsmål.

Nedfaldsrør indgår ikke i leverancen.

EcoDry har vandskyl i urinskålen monteret som standard. Toilettet kan dog sagtens anvendes uden vandtilslutning. Skyllet sker ved hjælp af en bekvemt placeret skylleknap, som regulerer en selvlukkende trykventil. Mængden af skyllevand bestemmes af hvor længe og hvor hårdt der trykkes på skylleknappen. Bemærk at skylningen sker i urinskålen forrest, herfra kan vandet med en sædvanlig toiletbørste let anvendes til at holde hele toilettet rent og friskt. Urinen opsamles i særskilt urinbeholder.

Fækalierne falder direkte ned under toiletstolen og her skal være en kompostopsamlingsbeholder. Vi anbefaler at dette konstrueres, så det er nemt at tømme fækalierne til en udendørs komposterings-beholder. For at komposteringen af fækalierne bliver god, er det vigtigt at iblande kulstofholdigt materiale (f.eks. savsmuld, græs o.lign.). Dette kan nemt ske ved at komme en håndfuld af dette ned til fækalierne efter toiletbesøg

 

Pris: 3700 kr + moms og fragt (kan også afhentes)

Se brochure her (svensk)

Brugermanual her (svensk)

Installationsvejlening (svensk)

Fornyet Energi ApS, Øbrovej 9, 4295 Stenlille, Danmark
Telefon: 57 80 45 22, E-mail: fornyetenergi@fornyetenergi.dk, Cvr.nr.: 26108225
Copyright Fornyet Energi, Alle Rettigheder Forbeholdes
Design og CMS af Valeo.dk