Lerpuds i 2 tynde lag på indvendige vægge og lofter

Denne lerpuds, som kun skal tilsættes vand og evt. farve er et praktisk, miljømæssig venligt alternativ til indvendige overflader på vægge og lofter. Den anbefales sammen med en "åndende" konstruktion  til både renoveringer og nybyggeri.

Lerpudsen påføres i 2 kreditkort tynde lag. Hvis det handler om en ujævn murstens/lerstens væg, anbefaler vi at du først retter væggen op med dansk ler- eller kalkpuds.

Fornyet Energis lerpuds  er i sig selv meget lys, og kan derfor fås i mange forskelllige farver, som giver flotte overflader, fordi den ikke ikke ”mudrer” farverne.

Du kan arbejde med denne lerpuds over længere perioder - op til adskillige dage, hvis du behøver det - så giv dig tid og hav tillid til at pudsen ikke stivner før du har opnået nøjagtig den overflade, du ønsker.  Samtidig er der ingen spild. Du kan genbruge alt puds selv efter du har blandet det, og det er tørret. Bare bræk det op og blød det op i vand. Lerpudsen kan påføres med pudsebrædt som traditionelle puds.

Vi importerer denne fantastiske lerpuds fra USA, fordi den har en høj kvalitet og p.g.a. den lyse ”grund ler” giver grundlag for de naturlige farver. Lerpudsen bliver sejlet frem og anvendes i små mængder.

Se farvekort

Læs meget mere og se masser af videos på www.americanclay.com

 

Kontakt os for et tilbud på lerpuds udført af vores dygtige lerpudsere. Vi sælger alle materialer se prisliste

Fornyet Energi ApS, Øbrovej 9, 4295 Stenlille, Danmark
Telefon: 57 80 45 22, E-mail: fornyetenergi@fornyetenergi.dk, Cvr.nr.: 26108225
Copyright Fornyet Energi, Alle Rettigheder Forbeholdes
Design og CMS af Valeo.dk