Hvad siger de tidligere COB boys og COB girls ?

Vi siger mange tak, tak, og tak til alle deltagerne 2011-14. Det var dejlige oplevelser at holde workshops for jer.

Tak for jeres tilbagemeldinger m.v., som I kan læse lidt af her:

"Thank you all so much for the workshop, the cooking, all the other preparations and the favours and for just being so friendly and welcoming. I hope to see you again, maybe in another workshop" Medi, Hamburg

"Men jeg var selv med på workshoppen og det var godt for min krop og sjæl. Man blev jo lidt høj og troede på at der findes et alternativ til den gængse borgelige måde at leve på. Så jeg er rigtig tilfreds. Hilsen Flemming Vejsnæs"


"Tak for nogle herlige og meget inspirerende dage i jeres gode selskab. Det er ikke sidste gang jeg har leget med cob ;-))
Skøn stemning, skøn mad og inspirerende og meget tålmodig undervisning helt ned på jorden,  forholdet 1:4, selvfølgelig med fantastisk tilslagsmateriale, kalket med hydraulisk kalk (endelig ikke hydratisk)  !!!
Masser af hjertlige hilsner, selvfølgelig af høj densitet ;-))
Lisbeth Norup
"


"det har været nogle dejlige 4 dage. Jeg savner det allerede.
Jeg vil gerne hurtig sende en
link til en fri download af Gernot Minkes bog om "building with earth". Minke er (eller var) professor ved universitet Kassel i alternativ byggeri. Bogen er meget teknisk. Men viser også utrolig mange eksempler. Jeg vil prøve igen at læse mig igennem efter at have lært det praktiske hos jer.

Håber vi ses snart igen!
knus
Thomas http://jordforbindelse.wordpress.com/ "

Fornyet Energi ApS, Øbrovej 9, 4295 Stenlille, Danmark
Telefon: 57 80 45 22, E-mail: fornyetenergi@fornyetenergi.dk, Cvr.nr.: 26108225
Copyright Fornyet Energi, Alle Rettigheder Forbeholdes
Design og CMS af Valeo.dk