Vi tilbyder

Arkitektarbejde | Økologiske Huse

vi udfører

arkitektarbejde til opførsel af økologiske Huse

Vi udtænker og opfører skræddersyet øko-huse og øko-løsninger til den enkeltes behov og ønsker. Ingen opgaver er ens, og derfor har vi ikke et type hus eller et standardhus at tilbyde. Vi har derimod nogle retningsgivende huse og planer, som muligvis kan give appetit eller inspirere til et givent projekt. Ønsker du derfor en unik og økologisk løsning, kan vi hjælpe dig videre med arkitektarbejde og faglig vejledning ud fra vores mange års erfaring med byggeri.

Økologisk arkitektarbejde

økologiske huse tegnet af os

Her kan du se et lille udvalg af de mange huse Fornyet energi har opført og udtænkt via arkitektarbejde. Det er b.la. vores arkitekt Flemming Abrahamsson, som har projekteret i gennem årene. Se et udpluk af vores byggerier nedenfor.

Økologisk Arkitektarbejde til dine byggeplaner

Hvis du gerne vil have os til at hjælpe med dine byggeplaner m.v. kan du ringe til os på 57 80 45 22 ca. 9-16. Hvis vi er på byggepladser, til møder, på værkstedet eller andre steder er vores telefonsvarer klar til korte beskeder.

Et godt gedigent hus

Økologisk Arkitektarbejde

Økologiske huse og projekter – Dine muligheder for økologiske løsninger er mange

Ofte melder spørgsmålet sig, om Fornyet Energi har et “øko-typehus”, hertil må vi svare nej. Vore kunder viser sig hurtigt at have så specielle ønsker og krav til boligen, at det er umuligt at putte deres specifikke krav ned i én på forhånd, gennemarbejdet type, da der altid er et eller andet, som går på tværs af standardkonceptet. Vi tilbyder derimod arkitektarbejde, som du kan læse meget mere om her.

Vi har nogle retningsgivende huse og planer, som muligvis kan give appetit eller inspirere til et givent projekt. Vi ved hvor uhyre komplekst, det er at lave et huskoncept. Det er lige fra placering i.f.t. verdenshjørner og grundforhold, rummenes indbyrdes placering i.f.t. zoning af huset, materialevalg, vindtæthed, fremtidige plan- og funktionsændringer, valg af varmekilder o.s.v. o.s.v. Vores styrke må være at have ekspertise i at tage højde for alle typer forhold.

Priserne for et nøglefærdigt hus, uden for mange sublime tiltag svinger fra 11 – 20.000 kr. /m2. Hertil er ikke medberegnet dyrt køkken eller baderumsindretning osv. Når du får bygget af Fornyet Energi, er der i vort byggeri tale om faste tilbud & kontrakter, men ikke dagbøder! Vi har med held gennemført “medbyg”, hvor bygherrens egen indsats har kunnet holde prisen nede. Dog, med hånden på hjertet, så er danske gedigente huse, udført af legal dansk arbejdskraft på 120 m2, næppe meget under 1.6 mill. kroner.

En alternativ vej kan også være “et godt projekt” i form af selvbyg eller medbyg, som b.la. rummer:

Indkøb af naturmaterialer (halm, ler, sand, tømmer fra skoven)
Masser af hårdt arbejde (indtægtstab / udgiftsbesparelser)
Lang byggeperiode (2 år)
Supplerende hjælp fra diverse specialister
For nogle er dette selvmord – for andre kan dette ændre deres liv i bekræftende retning

Fornyet Energis styrke er, at vi bevæger os på begge sider af disse “grænser”. Vi finder det befordrende, at arbejde frem til:

Et nøglefærdigt gedigent dansk håndværkshus
Et “natural house”, hvor hver detalje udfordrer den gængse tankemåde – men ! hvor vi styrer hvor langt ud, vi bør bevæge os !! – “en bygherre som to år efter sidder i en “rådden” ruinhob – kan ikke tilfredsstille nogle parter.”

Det skal ikke være en hemmelighed, at vi er- og forbliver nysgerrige  af det vovede økokoncept, hvor man herigennem kan hente fornyede indsigter og kompetencer til økologiske byggerier og projekter.

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri