Vi sælger

Dele til masseovne

Økologiske

Materialer

Vi sælger dele til masseovnen til henholdsvis private, firmaer og butikker, som du kan afhente efter aftale. Vi kan også sende med posten (op til 31 kg) og med fragtmand overalt i Danmark og omegn. Se meget mere om vores udvalg af masseovnsdele her på siden.

vores masseovnsdele

se udvalget

Vi sælger danske og finske støbejernsdele samt tilbehør til masseovne. Klik dig videre og læs mere.

Få hjælp til dine byggeplaner

Hvis du gerne vil have os til at hjælpe med dine byggeplaner m.v. kan du ringe til os på 57 80 45 22 ca. 9-16. Hvis vi er på byggepladser, til møder, på værkstedet eller andre steder er vores telefonsvarer klar til korte beskeder.

Find materialer

Salg af dele til masseovne

Vi sælger alle dele til masseovne. Derudover har vi alt i ildfaste materialer.

De danske støbejernsdele producerer vi selv i Fornyet Energi. Det støbes på danske jernstøberier efter vort design og modeller. Det er vigtigt for os, at jernstøberierne er underlagt de danske miljøregler. Derfor ligger vor produktion i Danmark med miljøreglerne i orden.

Vi forhandler det store finske firma Narvi’s støbejernsdele til masseovne. Se de 4 linjer: Future, Euro, “den traditionelle” og den nye serie med stållåger . Der er gode muligheder for at få et design af låger i din masseovn, som passer til dit hjem og dine behov.

Vi sælger også tilbehør eller reservedele til masseovne som f.eks. hestehårsbørste til bagerum, ny ildrist eller ildfast glas til din låge. Derudover sælger vi et rigtigt godt pizzasæt og meget mere. Du kan besøge vores butik efter aftale, hvis du har lyst til at se materialerne.

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri