Workshops

Lerpuds workshop

lÆR OM LERPUDS

Lær lehJEMME WORKSHOPS I LERPUDS

Har du lyst til at lerpudse dine vægge ? men mangler tips og cowboy tricks, som giver dig et solidt grundlag for at komme i gang med at lerpudse vægge og lofter i dit hjem?

Måske er vores nye hjemme workshops noget for dig ? Vi udlejer vore erfarne lerpudsere til en workshop hjemme hos dig selv, hvor du med 2 lag på hver ca. 2 mm, skaber flotte og sunde overflader. Fordi der bruges så lidt materiale, skal grundlaget være helt lige.

Hvis det har din interesse, så har vi god erfaring med:
  • Du mailer fotos og beskrivelse af dine vægge til os. Hvordan er de bygget ? hvilke overflader er der allerede? Antal m². vedhæft gerne tegninger: plan og snit
  • Hvis vi kan se, at det er muligt at lerpudse dine vægge med Fornyet Energi, besøger vor lerpudser dig, så I sammen besigtiger det som skal lerpudset og bestemmer farver, forløb, detaljer, dine forberedelser, værktøj m.v.
  • Lerpudseren kommer i 5 timer, hvor I rent praktisk lerpudser.
  • Så gør I resten af lerpudse arbejdet selv
  • Lerpudseren kommer i 5 timer til anvisning af slutbehandling af væggene – og I gør resten færdigt selv

Lerpuds med Fornyet Energi er en økologisk måde at overfladebehandle vægge og lofter. Et sundt alternativ som skaber smukke og sunde rum.

Lerpuds er regulator for rummets fugtighed. Denne stadige ånding af fugt på indvendige vægge regulerer indeklimaet i forhold til fugt og kan derudover hjælpe på ion-balance i rummet.

Samtidig giver Fornyet Energis lerpuds flotte overflader, som fås i rigtig mange forskellige farver, fordi vores lerpuds i sig selv er meget lys og derfor ikke ”mudrer” farverne.

Kan du samle nogle venner eller bekendte, som gerne vil lære at lerpudse? Eller vil du hellere alene ? så tilbyder vi disse hjemme workshops.

Pris: 5000 kr. + kørsel hvis over 2×30 km fra Stenlille
Du betaler selv materialerne.

Praktisk: Disse hjemme workshops handler om Fornyet Energis lerpuds, der anvendes i 2 kreditkort tynde lag, hvorfor det kræver en væg, som er lige i forvejen dvs. gipsplader, pudsede overflader m.v. Vi importerer denne fantastiske lerpuds fra USA, p.g.a. den lyse ”grund ler” som grundlag for de naturlige farver. Lerpudsen bliver sejlet frem og anvendes i små mængder.

Hvis det handler om en ujævn murstens/lerstens væg, anbefaler vi at du først retter væggen op med dansk ler- eller kalkpuds. Vi kan osse hjælpe til med dette.

Lad os aftale nærmere.

Bliv inviteret til workshops

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri