Vi sælger

Komposttoiletter

Vi sælger

Komposttoiletter og dele hertil

EcoDry

Vi sælger hvide toiletstole i sanitetsprocelæn. EcoDry er et hvidt porcelænstoilet med urinseparering. Dette toilet kan indgå i forskellige komposttoiletløsninger, hvilket afhænger af pladsforholdene i- og under toiletrummet. Dette toilet leveres komplet med sæde, skyllemekanisme, vandtilslutning via 30 cm flexislange med ½” gevind og 60 cm urinslange. Overgangsmuffe 50mm til urinafløbet. Tætningskrave til montering i overgangen mellem porcelæn og nedfaldsrør. Leveres med monteringsanvisning, brugsanvisning og afstandsmål. Nedfaldsrør indgår ikke i leverancen.

Pris: 3700,- + moms og fragt (afhentning er muligt)

Urinseparator for selvbyggere

Vi forhandler en smart og lille urinseparator i formstøbt plast, som nemt kan anvendes mange steder. Det er billigt, og det er nemt. Husk altid ventilationen over tag, fra ”opsamlingsbeholderen” til fækalier. Der er også et urinal til herrerne.

Pris for urinseparator: 535,- + moms og fragt (afhentning er muligt)
Pris for urinal: 525,- + moms og fragt (afhentning er muligt)

Vores-komposttoilethus-i-Sydindien

Vores komposttoilethus i Sydindien.

fra-Indien-vi-laver-3-separation-urin-faeces-og-vaskevand

Vi laver 3-separation: urin, fæces og vaskevand.

Kompost

"Længe leve komposttoilettet", Jytte Abildstrøm

Indlæs flere

Se oversigt over vores priser

EcoDry – porcelænstoiletstol med urinseparation

EcoDry er beregnet som toiletstol til komposttoilet med urinseparering. Toilettet kan indgå i forskellige komposttoiletløsninger, som afhænger af pladsforhold i og under toiletrummet.

Toiletstolen er i hvidt sanitetsporcelæn. Toilettet leveres komplet med hvidt sæde, skyllemekanisme, vandtilslutning via 30 cm flexislange med ½” gevind, og 60 cm urinslange. Overgangsmuffe 50mm til urinafløbet. Tætningskrave til montering i overgangen mellem porcelæn og nedfaldsrør. Leveres med monteringsanvisning, brugsanvisning og afstandsmål.

Nedfaldsrør indgår ikke i leverancen.

EcoDry har vandskyl i urinskålen monteret som standard. Toilettet kan dog sagtens anvendes uden vandtilslutning. Skyllet sker ved hjælp af en bekvemt placeret skylleknap, som regulerer en selvlukkende trykventil. Mængden af skyllevand bestemmes af hvor længe og hvor hårdt der trykkes på skylleknappen.

Bemærk at skylningen sker i urinskålen forrest, herfra kan vandet med en sædvanlig toiletbørste let anvendes til at holde hele toilettet rent og friskt. Urinen opsamles i særskilt urinbeholder.

Fækalierne falder direkte ned under toiletstolen og her skal være en kompostopsamlingsbeholder. Vi anbefaler at dette konstrueres, så det er nemt at tømme fækalierne til en udendørs komposterings-beholder. For at komposteringen af fækalierne bliver god, er det vigtigt at iblande kulstofholdigt materiale (f.eks. savsmuld, græs o.lign.). Dette kan nemt ske ved at komme en håndfuld af dette ned til fækalierne efter toiletbesøg

Pris: 3700 kr + moms og fragt (kan også afhentes)

oebro-toilet(1)

EcoDry.

ecodry-hos-familie(1)

EcoDry hos familie.

ecodry-med-maal(1)

EcoDry med mål.

EcoDry-toiletstol-set-lidt-fra-siden-uden-toiletbraet(1)

EcoDry toiletstol, set lidt fra siden uden toiletbræt.

EcoDry-toiletstol-set-ovenfra-uden-toiletbraet(1)

EcoDry toiletstol, set ovenfra uden toiletbræt.

EcoDry(1)

EcoDry.

Indlæs flere

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri