Vi sælger

Komposttoiletter

Vi sælger

Komposit toiletter og dele hertil

EcoDry

Vi sælger hvide toiletstole i sanitetsprocelæn. EcoDry er et hvidt porcelænstoilet med urinseparering. Dette toilet kan indgå i forskellige komposttoiletløsninger, hvilket afhænger af pladsforholdene i- og under toiletrummet. Dette toilet leveres komplet med sæde, skyllemekanisme, vandtilslutning via 30 cm flexislange med ½” gevind og 60 cm urinslange. Overgangsmuffe 50mm til urinafløbet. Tætningskrave til montering i overgangen mellem porcelæn og nedfaldsrør. Leveres med monteringsanvisning, brugsanvisning og afstandsmål. Nedfaldsrør indgår ikke i leverancen.

Pris: 3700,- + moms og fragt (afhentning er muligt)

EcoFlush

Vi sælger også EcoFlush. Ecoflush er dit komposttoilet med vandskyl med urinseparation. Det dobbelt vandskyllende separationstoilet sparer en gennemsnitsfamilie på 4 for 31.000 liter vand om året. Fækalier og papir spules med maks 5 liter vand. Urin spules væk med ca. 1 dl. vand. Toilettet kan tilsluttes eksisterende toiletafløb/spildevandsrør. Urin kan opsamles i separat urintank til udspredning på ikke spiselige afgrøder (buske, hække, træer mm.)

Pris: 3700,- + moms og levering. (Bør installeres af lokal VVS)
Kontakt via mail for brochure og manual

Urinseparator for selvbyggere

Vi forhandler en smart og lille urinseparator i formstøbt plast, som nemt kan anvendes mange steder. Det er billigt, og det er nemt. Husk altid ventilationen over tag, fra ”opsamlingsbeholderen” til fækalier. Der er også et urinal til herrerne.

Pris for urinseparator: 535,- + moms og fragt (afhentning er muligt)
Pris for urinal: 525,- + moms og fragt (afhentning er muligt)

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri