stort udvalg inden for salg af ler

Salg af ler

salg af ler

Forskellige typer ler

Salg af ler til lerpulver

Ler er naturens byggemateriale. Lerpulver bruges b.la. til lermørtel til muring, ler ovne, COB, “grov” lerpuds og mange andre ting. Du skal selv iblande grus m.v. (til en god mørtel anbefaler vi, at lerpulveret blandes i forholdet 1 del ler: 3-3½ dele skarpt bakkegrus 0-4 mm)

Lergulve

Vi laver lergulve. Et hårdt, tungt og “blødt” gulv som efter vores mening er en gave til enhver bolig. Lergulv egner sig fint til steder, hvor vi udnytter passiv solvarme og/eller et gulv med gulvvarme. Et lergulv har gode akkumulerende egenskaber og er et gulv uden anvendelse af fossile brændstoffer. Lergulvet afsluttes med en overflade af linolie og bivoks. Lergulvet er vandafvisende og let at vedligeholde med almindelig rengøring.

Amerikansk lerpuds

Fornyet Energis lerpuds er en færdig puds, der bruges på indvendige vægge/lofter. Den påføres i 2 kreditkort tynde lag. Lerpudsen er produceret af den anerkendte amerikanske lerproducent www.americanclay.com , som vi har et årelangt samarbejde med. Leren der bliver brugt er lys, og kan derfor tilsættes i mange naturlige farver. Lerpudsen regulerer indeklimaet i forhold til fugt og ion-balance i rummet. 

Indendørs smukke vægge

Vi kan tilbyde at lave skræddersyet indervægge med ler som materiale. Det handler udelukkende om dine ønsker og behov, som vi imødekommer med sundt byggeri med ler. Der findes mange smukke og unikke muligheder med ler som materiale.

table-looking-south(1)

Sydvendt bord.

sep-2002(1)

Vores COB kontor.

snow-northside(1)

Vores COB kontor set fra nord om vinteren.

summer-northside(1)

Vores COB kontor set fra nord om sommeren.

coffee-rocket-stove(1)

Raketovn.

entrance-from-north(1)

Nordvendt indgang.

rocket-stove-with-fire(1)

Raketovn med ild.

rocket-stove-with-flowers(1)

Raketovn med blomster.

rocket-stove(1)

Raketovn.

staircase-to-the-sleeping-area(1)

Indgang fra nord.

from-southwest(1)

Vores COB kontor set fra Sydvest.

Indlæs flere

priser på vores salg af ler

Denne lerpuds, som kun skal tilsættes vand og evt. farve er et praktisk, miljømæssig venligt alternativ til indvendige overflader på vægge og lofter. Den anbefales sammen med en “åndende” konstruktion til både renoveringer og nybyggeri.

Lerpudsen påføres i 2 kreditkort tynde lag. Hvis det handler om en ujævn murstens/lerstens væg, anbefaler vi at du først retter væggen op med dansk ler- eller kalkpuds.

Fornyet Energis lerpuds er i sig selv meget lys, og kan derfor fås i mange forskelllige farver, som giver flotte overflader, fordi den ikke ikke ”mudrer” farverne.

Du kan arbejde med denne lerpuds over længere perioder – op til adskillige dage, hvis du behøver det – så giv dig tid og hav tillid til at pudsen ikke stivner før du har opnået nøjagtig den overflade, du ønsker. Samtidig er der ingen spild. Du kan genbruge alt puds selv efter du har blandet det, og det er tørret. Bare bræk det op og blød det op i vand. Lerpudsen kan påføres med pudsebrædt som traditionelle puds.

Vi importerer denne fantastiske lerpuds fra USA, fordi den har en høj kvalitet og p.g.a. den lyse ”grund ler” giver grundlag for de naturlige farver. Lerpudsen bliver sejlet frem og anvendes i små mængder.

Se farvekort her.

Læs meget mere og se masser af videos på www.americanclay.com. Se også video på YouTube om anvendelse af lerpuds – se videoen her.

Kontakt os for et tilbud på lerpuds udført af vores dygtige lerpudsere. Vi sælger alle materialer – se prislisten her.

Materialer:

LOMA er den originale amerikanske lerpuds. Ligesom alle de andre lerpuds bløder den firkantede rum op og giver en varm dybde i rummet. Loma skaber en vidunderlig bred vifte af overflader – fra fine polerede vægge med en smuk dybde og synlig struktur til matte overflader og mere rustikke strukturer. Farverne findes fra grå over havblå til røde og gyldne jordfarver. Loma er lavet af forskellige typer af ler, tilslagsmaterialer og mineralske pigmenter.

Loma er den nemmeste lermørtel af vores mørtler og kan bruges af selvbygger-entusiater, som kun har lidt eller ingen erfaring med pudsteknik.

En 22,7 kg sæk dækker 14,5- 21,5 m² i 1 lag.

MARITIMO er den stærkeste af vores 4 amerikanske lerpuds. Knuste østersskaller giver denne lerpuds styrke, glans og dybde. Maritimo har en blød patina som bringer skønhed i rummet.

Lerpudsen føles som om den er behandlet med varm bivoks og er vidunderlig at røre ved.

Farvepigmenterne som bruges i Loma og Porcelino vil fremtræde en smule mørkere eller mere grå i Maritimo lerpudsen.

Fremstillet af forskellige slags ler, knuste østersskaller og naturlig forekommende pigmenter. Fås i 22,7 kg sække. Dækkeevne: ca. 14,4 m² pr 22,7 kg sæk i et lag over en grundpuds af Loma eller GrundPuds.

PORCELINA skaber en silkeblød poleret overflade. Porcelina kan både udføres som en ensartet overflade eller lægges i lag med farve, kan senere påføres voks.

Porcelina er lavet af de samme ingredienser som Loma, men med finere kornstørrelser. Porcelina kan fås med de samme farver som Loma.

Vi anbefaler, at Porcelina kun anvendes af håndværkere, som har deltaget i kurser om Porcelina teknikker.

En pose med 22,7 kg Porcelina lerpuds rækker til mellem 27- 31,5 m² som færdigpuds ovenpå et lag af Loma lerpuds eller GrundLerpuds.

GrundPuds kan være 1. pudslag for Amerikansk Lers øvrige produkter. GrundPuds fås i 8 standard farver og kan også anvendes i 1 lag.

GrundPuds er en blanding af ler, tilslagsmaterialer og mineralske pigmenter, egnet til dine indervægge og lofter. GrundPuds binder på en lang række materialer incl. gipsplader, murværk, puds og eksisterende malede overflader.

Vi anbefaler, at GrundPuds kun anvendes af håndværkere, som har deltaget i kurser om GrundPuds teknikker.

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri