Vi sælger

Ler

Vi sælger

Forskellige typer ler

Lerpulver

Ler er naturens byggemateriale. Lerpulver bruges b.la. til lermørtel til muring, ler ovne, COB, “grov” lerpuds og mange andre ting. Du skal selv iblande grus m.v. (til en god mørtel anbefaler vi, at lerpulveret blandes i forholdet 1 del ler: 3-3½ dele skarpt bakkegrus 0-4 mm)

Lergulve

Vi laver lergulve. Et hårdt, tungt og “blødt” gulv som efter vores mening er en gave til enhver bolig. Lergulv egner sig fint til steder, hvor vi udnytter passiv solvarme og/eller et gulv med gulvvarme. Et lergulv har gode akkumulerende egenskaber og er et gulv uden anvendelse af fossile brændstoffer. Lergulvet afsluttes med en overflade af linolie og bivoks. Lergulvet er vandafvisende og let at vedligeholde med almindelig rengøring.

Amerikansk lerpuds

Fornyet Energis lerpuds er en færdig puds, der bruges på indvendige vægge/lofter. Den påføres i 2 kreditkort tynde lag. Lerpudsen er produceret af den anerkendte amerikanske lerproducent www.americanclay.com , som vi har et årelangt samarbejde med. Leren der bliver brugt er lys, og kan derfor tilsættes i mange naturlige farver. Lerpudsen regulerer indeklimaet i forhold til fugt og ion-balance i rummet. 

Indendørs smukke vægge

Vi kan tilbyde at lave skræddersyet indervægge med ler som materiale. Det handler udelukkende om dine ønsker og behov, som vi imødekommer med sundt byggeri med ler. Der findes mange smukke og unikke muligheder med ler som materiale.

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri