Vi tilbyder

Tagbeskyttet bageovn

Tagbeskyttet

Bageovne

Denne bageovn har et enkelt design med et stort bagerum, hvor der fyres, gløderne børstes til side og der er klar til pizza. Bageovnen er vel isoleret, så den holder på varmen i lang tid. Ovnen kan også bygges indendørs, men så skal skorstenen over tag. Bageovnen giver en 60 cm bred og 70 cm dyb ovn nok til 6 pizzaer i et hug – flere gange og bagefter den lange varme til brødbagning, madlavning af mange forskellige slags, tørring m.v.

I bageovnen anvendes hvælvsten, hvilket gør den enkel og let at bygge, uden mange vanskelige skæringer i ildfaste materiale, som hvis et hvælv skal skæres og mures. Du kan bygge ovnen selv. Vi tilbyder nu arbejdsbeskrivelse, materialeoversigt og tegninger, samt køb af alle ”special” materialerne herfra. Resten kan du købe lokalt.

Vores dygtige ovnsættere bygger gerne ovnen (det tager 8 manddage (nogle dage med 2 mand – andre med 1) – hvis du ikke selv vil kaste dig ud i murer projektet. Se tørretid i arbejdsbeskrivelsen.

Ønsker du en bageovn eller har du eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at henvend dig ved at kontakte direkte eller på mail. Skriv til os på mail for et tilbud på en tagbeskyttet bageovn, eller ring til os på telefon (+45) 57 80 45 22 og hør nærmere.

Dokumenter:

Arbejdsbeskrivelse
Materialeoversigt
Prisliste over materialer

Få et godt tilbud på en tagbeskyttet bageovn, udført af Fornyet Energi

tagbeskyttet-bageovn(1)

Tagbeskyttet bageovn.

tagbeskyttet-bageovn(2)

Tagbeskyttet bageovn.

bageovn(4)

Indendørs bageovn.

Indlæs flere

Tag det første skridt mod

Et økologisk byggeri